15g-30g-50g-125g-250g vakum kotak caviar tin sareng tutup karét anu disegel

Pedaran pondok:


  • Pedaran: Kotak vakum kaviar vakum
  • Kapasitas: 15g-30g-50g-125g-250g-500g
  • Diménsi: Sakumaha daptar di handap
  • Pamakéan: Bungkus kaviar
  • Rincian anu sanés: Tutup léngkah leupas ku segel karét di jero
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi

    Katerangan Kotak vakum kaviar vakum
    Kapasitas 15g-30g-50g-125g-250g-500g
    Diménsi Sakumaha daptar di handap
    Pamakéan Bungkus kaviar
    Rincian anu sanés Tutup léngkah leupas ku segel karét di jero

    Ku perusahaan darat gaduh kaléng vakum sareng kaléng kabuka hawa-ketang gampang pikeun pilihan klién. kadu kaléng anu dicitak sareng polos tiasa disayogikeun. Nalika sababaraha klien s peryogi jumlah sakedik kaléng, urang tiasa ngical tanaga saham kami ka aranjeunna.

    15g-30g-50g-125g-250g vacuum caviar tin box with rubber sealed lids

    Kasalametan Pangan sareng Daur Ulang

    Unggal taun urang diaudit ku seueur perusahaan kaviar. Kami minuhan standar tinggi pikeun bungkus kontak kadaharan. Inks sareng lapisan urang dianggo pikeun bungkus tuangeun anu disatujuan ku FDA. Bungkusan waja kami 100% tiasa didaur ulang. Baja tiasa didaur teras-terasan tanpa kaleungitan kualitas sareng dina gilirannana, nganggo tanaga langkung kirang tina anu diperyogikeun pikeun ngadamel anu énggal. 

    15g-30g-50g-125g-250g vacuum caviar tin box with rubber sealed lids-2

    Naha milih bungkus timah pikeun kaviar? Populér sareng aman-aman.

    Caviar mangrupikeun produk anu mahal, janten desain anu saé pikeun percetakan dina kaléng penting pisan. Ku darat Tiasa ngadamel kaléng sareng desain pikeun klien. Ku darat Tiasa nyetak litografi khusus dina logam, di bumi, nganggo garis cetak warna 6 anu canggih. Kami gaduh departemén Seni sareng Preprés terpadu lengkep pikeun nungtun palanggan ngaléngkah. Urang ogé ngagaduhan kamampuan nyetak digital pikeun jumlah anu langkung alit.

    Ogé, Ku tim Téknik Can darat tiasa mendesain bentuk énggal pikeun tutuwuhan domestik anu dipasihkeun waktos sareng investasi anu diperyogikeun pikeun mempermudah produksi otomatis. Kami ogé sumber barang-barang énggal ti fasilitas luar negeri nalika éta mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan Ku jalan darat Tiasa ngevaluasi proyék pikeun nangtoskeun cara anu paling pas pikeun ngasuransikeun pangiriman produk anu saé dina waktos anu lumayan.

    15g-30g-50g-125g-250g vacuum caviar tin box with rubber sealed lids-3

    Ku jalma-jalma darat yakin yén produk anu saé pikeun kapribadian anu saé sareng "Kualitas mangrupikeun garis kahirupan anu munggaran" sareng ". Kapuasan para nasabah kami nangtoskeun rasa kahontal. Kami ogé nyandak" Kanggo miara lingkungan, Kanggo males ka masarakat, Pikeun perhatosan padamel "salaku tanggung jawab sosial urang, teras-terasan ngudag" iman anu alus, tanggel waler, inovatif, tim ". Kami bakal damel babarengan sareng anjeun sasarengan pikeun énjing anu langkung saé!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali