30g 50g 100g 250g 500g kosong kaléng kaléng 8oz kaléng nganggo karét

Pedaran pondok:


  • Pedaran: Kaléng kaléng kabuka gampang, kotak vakum kaviar kaléng, kaléng kaviar kosong
  • Wangun: Babak
  • Ukuran: Diaméter sareng jangkungna tiasa dirobih salaku pamundut anjeun.
  • Pamakéan: bungkus kaviar jsb.
  • Bahan: 0,23mm tinplate kandel, kandel anu béda sayogi.
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi

    Katerangan

    Kaléng kaléng kabuka gampang, kotak vakum kaviar kaléng, kaléng kaviar kosong

    Wangunna

    Babak

    Ukuranna

    Diaméter sareng jangkungna tiasa dirobih salaku pamundut anjeun.

    Pamakéan

    bungkus kaviar jsb.

    Bahan-bahanna

    0,23mm tinplate kandel, kandel anu béda sayogi.

    Kapang

    Langkung ti rébuan kapang.

    Nyetak

    Desain ngaropea.

    Ngepak

    1 buah / kantong PP, sababaraha lembar / Outer Carton.(Rak endog, batinna ok upami anjeun peryogi)

    Waktos pangiriman

    30 dinten.

    Ngadamel Prosedur

    1. Desain sareng sarat konsumén ngartos.
    2. Wangun sareng ukuran konfirmasi timah.
    3. Desain parantosan.
    4. percetakan karya seni pikeun sampel.
    5. Dicetak conto konfirmasi.
    6. Susunan produksi. 

    Lain

    produk

    Kami ngahususkeun dina ngadamel kotak kado kadu, buleud timah téa, kotak tin alat tulis, kotak tin produk perawatan kaséhatan, kotak timah pangobatan, kotak tin jajan bulan, sareng séri timah bungkusan logam.

    Adat

    1. T: Abdi peryogi atimah kaviar tiasa ngan sakedik jangkung / langkung ageung tibatan ukuran saham anjeun. Naha gampang dilakukeun ieu? 

    A: Gumantung kana konstruksi tina timah urang tiasa ngarobih jangkungna kaléng buleud atanapi fancy bentukna gampang ku tooling aya pikeun urutan custom. Kalong anu lancar atanapi digambar bakal meryogikeun tooling énggal pikeun naon waé ukuranana. Kami teras-terasan ngabaru sareng nanem modal dina téknologi pang anyarna anu bakal nyayogikeun langkung seueur pilihan pikeun palanggan urang.

     

    2. Q: Naon waktos kalungguhan standar anjeun pikeun adat kaviar timah?

    A: 3-5 minggu kalayan pakakas anu aya sareng karya seni anjeun. Kalayan sadaya prosés dina hiji hateup tina konsép dugi ka parantosan, urang tiasa nawiskeun kontrol ogé kalenturan sareng pangiriman tepat waktuna pikeun konsumén urang. 

     

    3. Q: Kumaha mimiti kuring kudu mesen pastikeun bakal meunang Adat Kuringkaviar Kalong dina waktosna kanggo liburan?

    A: Kami ajak anjeun ngarencanakeun payun sabisa-bisa. Komunikasi mangrupakeun konci! Upami aya tenggat waktos anu kedah diperyogikeun pikeun pesenan khusus, hayu wawakil penjualan kami terang pigura waktos. Urang tiasa damel deui ti tanggal pangiriman sareng nyayogikeun waktos pikeun nampi urutan pameseran, karya seni sareng persetujuan buktina. Sapertos sareng sadaya proyek khusus, perobihan tiasa nunda kiriman akhir tina urutan anjeun. Kanggo waktos timbel ayeuna email ka kami atanapi telepon ka 0755-84550616 sareng nyarios sareng Perwakilan Penjualan.

     

    4. P: Naha kaléng kaviar aman pikeun produk pangan? Naha urang tiasa kéngingkeun serat anu nyatakeunkaviar kaleng aman pangan?

    A: kaléng kaviar mangrupikeun paket anu ditampi pikeun produk pangan. Urang tiasa nyarankeun palapis interior pikeun produk-produk anu asam atanapi dumasar cai. Kami nganggo inks sareng palapis anu disatujuan ku FDA sareng tiasa nyayogikeun dokuméntasi ti pemasok kami. Kami diaudit taunan ku seueur palanggan Fortune 500 sareng bijil pikeun minuhan standar luhur pikeun pabrik bungkus kontak-pangan. Sadaya fasilitas kami SQF2 Certified ku Safe Quality Food Institute.

    Sampel gratis, biaya kurir dikumpulkeun.

    Kami janji bakal tetep rahasia logo sareng karya seni anjeun.

    50g_125g_250g-500g metal tin cans for packaging caviar (3)
    30g_50g_100g-250g metal tin cans for packaging caviar (3)
    30g 50g 100g 250g 500g empty 8oz caviar tin cans with rubber band
    Caviar Tin-4

    Upami anjeun mesen, mangga tingali di handap daptar pikeun MOQ sareng ukuran anu bénten.

    30g 50g 100g 250g 500g empty 8oz caviar tin cans with rubber band

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali