Tambang sireum-destoryer

  • 5Liters metal tin can for packaging white ant destoryer

    5Liters logam timah tiasa kanggo bungkus destoryer sireum bodas

    Pedaran 5Liters tin tiasa –métal kontainer pikeun bungkus penghancur sireum bodas Kodeu Produk BC-F-168 Diménsi 168x105x 315mm (H) Pamaké perusak sireum bodas sareng cairan kimia Rincian Lianna Tutup sekrup logam, logam cecekelan Kaléng Industri Kaléng Kalebet Kontainer Cairan sareng Cairan Sayogi dina bentuk buleud, alun-alun, segi opat atanapi custom kaléng ieu tiasa Fitur: • Wadah Cairan • Sealing Hermétis • Tutup Colokeun sareng Cingir • Perforasi • Kelim Samping Dilas atanapi Seamless Constr ...