Inuman & Susu Anggur

  • 3-piece metal tinplate can for packaging Drink & Beverage

    3-sapotong logam tinplate tiasa kanggo bungkus Inuman & Minuman

    3-sapotong Logam tinplate tiasa_ Minuman Tiasa Ketik Leungit-dina tiasa Kandel kanggo awak tiasa 0.18 / 0.19 / 0.21 / 0.23 / 0.24 / 0.25mm kelas munggaran Diaméter Tinplate Φ 52 / Φ 65 / Φ 70 / Φ 80 mm Volume 180ml -1000ml Tinplate Can Pamakéan pikeun kopi, inuman, kadaharan, jajan, permén jsb Nyetak 4 warna (CMYK) nyetak di luar, WARNA PANTONE sareng lacquered batin ditampi. Kapasitas produksi: 200000 pcs per dinten kanggo aerosol tiasa; 30000 lambar per dinten kanggo nyetak MOQ: depen ...
  • 750ml stainless steel can forpackaging whisky

    750ml stainless steel tiasa ngabungkus wiski

    Pedaran 750ml stainless steel tiasa kanggo bungkus wiski Kode Produk BC-F-104 Diménsi 104X48X200mm (H) Pamakéan Wiski, anggur, kopi, minyak anu tiasa didahar. jeung sajabana Rincian Lainna tutup sekrup stainless steel kalayan tutup plastik dina jero
  • Tinplate can with aluminium EOE sealed for packaging fresh beer

    Tinplate tiasa nganggo aluminium EOE disegel kanggo bungkus bir seger

    Spesifikasi Pedaran Tinplate tiasa nganggo aluminium EOE disegel kanggo bungkus bir tawar Kodeu Produk BC-307 # Dimensi Dia 83.5x188mm (H) Pamakéan Kemasan bir seger, inuman, anggur, kopi, minyak anu tiasa didahar. jsb Rincian Lainnya 307 # aluminium easy open end Bahan-bahan Tinplate kelas tiasa dianggo pikeun ngadamel kaléng kanggo bungkus seueur jinis inuman. Salaku paménta anu ningkat tina bir seger di pasar, beuki seueur lalaki resep bir seger pikeun raos anu langkung saé. Ku kaléng taneuh dijual ka ...