Biskuit & Tins Candy

  • Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion

    Custom percetakan Natal hiasan Kotak Tin Pikeun Kado & Promosi

    Spésifikasi Nami Produk Custom Percetakan Dekorasi Natal Kotak Tin Pikeun Bahan Hadiah & Promosi kelas munggaran tinplate Kandel 0,23 ~ 0.35mm Modél Waktu Pangiriman Anu Dianggo 25 dinten Sértipikat ISO9001, SEDEX, SGS, Mcdonald, BV, Disney MOQ 1500 pcs Pamakéan Kado & Promosi Sateuacan anjeun ngirimkeun patarosan, punten ngiringan maca ieu catetan: 1. Sampel aya kanggo inpormasi gratis. 2. Sampel karya seni desain anjeun kedah charg ...
  • Metal tinplate box  for packaging cookies-Biscuit-Egg Roll_tin box

    Kotak tinplate logam pikeun bungkus cookies-Biscuit-Endog Roll_tin box

    Ngarayakeun langkung ti 15 taun salaku pabrik domestik kaléng cookie hias khusus, kami langkung fokus kana produk sareng konsumén disetir ti kantos. Investasi anu anyar sareng teras-terasan urang dina téknologi manufaktur terakhir sareng percetakan ngamungkinkeun urang nawiskeun bungkusan logam kualitas luhur di industri.