Kaléng Kadaharan Kaléng Kaléng (3 buah) -Gampang kaléng kabuka

Pedaran pondok:

1. Non toksik pikeun awak manusa, teu aya kontaminasi kana tuangeun, pastikeun. Dahareun sasuai sareng standar kasehatan pangan.
2. Sipat anu hadé tina kabocoran sareng résistansi korosi.
3. lacquer internal: emas, bodas, aluminium jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél Sadia

Modél No.

202 #

211 #

300 #

307 #

401 #

404 #

603 #

Diaméterna (mm)

52.3

65.3

72.9

83.3

98.9

105

153.5

Jangkungna (mm)

39-160

39-200

40-200

42-205

43-150

43-150

68-250

Nyitak awak

CMYK atanapi Pantone naon waé sakumaha desain anjeun

Pamakéan

bungkus saos, buah, daging sareng produk akuatik.

Canned Food Tin Can(3-piece)1

Fitur:

1: Non toksik pikeun awak manusa, teu aya kontaminasi kana tuangeun, pastikeun

Dahareun sasuai sareng standar kasehatan pangan.

2: Sipat anu hadé tina kabocoran sareng tahan korosi.

3: lacquer internal: emas, bodas, aluminium jsb.

Canned Food Tin Can(3-piece)2
Canned Food Tin Can(3-piece)3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali