Tilin Lilin Mobil

  • Metal Tin Cans-Container for packaging Car Wax and Polish

    Metal Tin Cans-Wadahna pikeun bungkus Mobil Lilin sareng Polandia

    Nalika para ahli anu dipercaya dina perawatan permukaan - VESLEE Inc. - hoyong bungkus lilin témpél asli, aranjeunna damel sareng kami pikeun nyiptakeun paket anu kéngingkeun penghargaan anu dikenal pikeun kaléng waja top inovatif na. Paket VESLEE diaku salaku "Can of the Year," penghargaan taunan anu mikawanoh kaunggulan desain sareng inovasi pikeun bungkusan logam komersial.