Tangki Kaviar

  • 15g-30g-50g-125g-250g vacuum caviar tin box with rubber sealed lids

    15g-30g-50g-125g-250g vakum kotak caviar tin sareng tutup karét anu disegel

    Spésifikasi Pedaran Vacuum caviar tin box Kapasitas 15g-30g-50g-125g-250g-500g Diménsi Sakumaha daptar di handap Pamakéan Kaviar bungkusan Detil Lengkepna Loose step tutup ku segel karét di jero Ku perusahaan darat gaduh timah vakum sareng jinis kaléng gampang-terbuka pikeun kaléng pilihan klien. kadu kaléng anu dicitak sareng polos tiasa disayogikeun. Nalika sababaraha klien s peryogi jumlah sakedik kaléng, urang tiasa ngical tanaga saham kami ka aranjeunna. Kasalametan Pangan sareng Daur Ulang Unggal taun urang diaudit ku manusa ...
  • 250g and 500g easy open Caviar Tin Can_Ring pull cans

    250g sareng 500g gampang kaléng tarik Caviar Tin Can_Ring narik kaléng

    Spésifikasi Nami produk 250g sareng 500g Populér gampang bungkusan bungkus kaviar tiasa Bahan 0.23mm Tinplate Ukuran 250g: Dia85x60mmH 500g: Dia 99x75mm H Desain Desain khusus, OEMODM, Warna Logo Pelanggan Salaku sarat Surface Finishing Embossing, Glossy Lamination, Matt Lamination, Varnishing Shape Pamakean henteu teratur Dahareun sareng bungkusan kaviar Rincian bungkus Masing-masing dina kantong poli, waktos Sampel karton 7-10 dinten saatos kéngingkeun karya seni waktos Pangiriman 25-30 dinten saatos ...
  • 30g 50g 100g 250g 500g empty 8oz caviar tin cans with rubber band

    30g 50g 100g 250g 500g kosong kaléng kaléng 8oz kaléng nganggo karét

    Spésifikasi Pedaran Gampang kaléng kabin terbuka, kotak tin caviar vakum, kaléng kaviar kosong Wangun Babak Ukuran Diaméter sareng jangkungna tiasa dirobih sakumaha pamundut anjeun. Pamakéan kaviar bungkus sareng sajabana Bahan 0.23mm tinplate kandel, kandel anu béda sayogi. Kapang Langkung ti rébuan kapang. Nyetak Desain khusus. Bungkus 1 buah / kantong PP, sapotong / karton Outer. (Endog rak, batin saé upami anjeun peryogi) Waktu pangiriman 30 dinten. Prosedur Ngadamel 1. C ...