Pakét Kimia

  • 4Liters(1gallon) tin can for packaging engine oil_lubricants

    4Liters (1gallon) kaléng kaléng pikeun bungkus minyak mesin mesin

    Pedaran 4Liters (1gallon) kaleng pikeun bungkus mesin minyak_ minyak pelumas Kode Produk BC-F-180 Diménsi 1L Babak Tin: Dia85x205mm (H) 1L F-style Tin: 115x60x180mm (H) 4L F-style Tin: 180x105x 240mm (H) Pamakéan mesin minyak_ minyak pelumas_ minyak motor Rincian Lainnya tutup segel Ganda, logam kaléng Industri Kaléng Kaléng Kalebet Kontainer Udara-ketat sareng Cairan Baris Kaléng Industrial kami kalebet wadah rod las, kaléng cairan anu langkung énténg, kaleng minyak pelumas, ezo hermetic sareng kaléng saringan .. .
  • 5Liters metal tin can for packaging white ant destoryer

    5Liters logam timah tiasa kanggo bungkus destoryer sireum bodas

    Pedaran 5Liters tin tiasa –métal kontainer pikeun bungkus penghancur sireum bodas Kodeu Produk BC-F-168 Diménsi 168x105x 315mm (H) Pamaké perusak sireum bodas sareng cairan kimia Rincian Lianna Tutup sekrup logam, logam cecekelan Kaléng Industri Kaléng Kalebet Kontainer Cairan sareng Cairan Sayogi dina bentuk buleud, alun-alun, segi opat atanapi custom kaléng ieu tiasa Fitur: • Wadah Cairan • Sealing Hermétis • Tutup Colokeun sareng Cingir • Perforasi • Kelim Samping Dilas atanapi Seamless Constr ...
  • Metal Tin Cans-Container for packaging Car Wax and Polish

    Metal Tin Cans-Wadahna pikeun bungkus Mobil Lilin sareng Polandia

    Nalika para ahli anu dipercaya dina perawatan permukaan - VESLEE Inc. - hoyong bungkus lilin témpél asli, aranjeunna damel sareng kami pikeun nyiptakeun paket anu kéngingkeun penghargaan anu dikenal pikeun kaléng waja top inovatif na. Paket VESLEE diaku salaku "Can of the Year," penghargaan taunan anu mikawanoh kaunggulan desain sareng inovasi pikeun bungkusan logam komersial.
  • Custom 20Liters Paint Tin pails – Leak-proof tin buckets

    Custom 20Liters Paint Tin ember - Ember timah kabocoran

    Hiji hal anu gaduh sadayana palanggan nyaéta karep pikeun ngajual langkung seueur produkna. Tins cét khusus masihan mérek pikeun kompetisi. High-end, nilai-tambihan, banding-banding tina kaleng anu tiasa narik perhatian sareng dijantenkeun salaku iklan anu tetep pikeun produk aslina.