Propil Compnay

Profil Perusahaan

Didirikeun taun 2005, Ku darat Can Packaging Co Ltd. mangrupikeun produsen profesional wadah bungkusan logam di Cina kidul. Kantor pusatna sareng pabrik na aya di Shenzhen, reputasi salaku "Sothern Mutiara" di Cina. Fokus kana pangabisa, bungkusan mesin sareng bahan bungkusan, kami bakti pikeun nyayogikeun layanan bungkusan hiji-eureun sareng pendukung pinuh pikeun nyumponan paménta "Ngahémat waktos, Ngahémat biaya" ti beuki seueur nasabah.

Diadegkeun dina
Cetakan
+
factory img1

Produk sareng jasa darat Can khususna kalebet tilu industri: Pangan, Kado sareng Bahan Kimia. Kaléng urang ogé dianggo dina industri kaséhatan sareng éléktron. Kalayan jalur produksi otomatis sareng langkung ti 1000sét cetakan, urang tiasa ngahasilkeun sababaraha kaléng tilu lembar sareng kaléng anu dicap jero 70ml, 180ml, 250ml, 500ml, 750ml, 1L, 2L, 3L, 4L, 5L, 10L, 15L, 18L, 20L dina bentuk anu béda. Pikeun jinis kabuka anu gampang, urang tiasa ngahasilkeun kaléng kedap udara 200 #, 202 #, 211 #, 300 #, 307 #, 401 #, 502 #, 603 #, 701 # kalayan EOE, plastik, sekrup, tirus, ring-lock, tilu -katel kabel, jsb.

Nalika bisnis ngalegaan, urang ngamimitian nanem modal bungkus tiasa garis pikeun nyumponan pasar bungkusan logam pikeun permén, cookies, téh, kopi, coklat, roko, anggur, nutrisi, saos, bubuk susu, minuman, cocooan, cicing, produk éléktronik, koméstis, promosi, jst Ku kaléng darat sareng mesin utami diekspor ka Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika, sareng pasar Amérika Kidul anu maju. 

Naha Pilih Kami

Jalma-jalma darat yakin pisan yén produk anu hadé nangtung pikeun kapribadian anu saé sareng "Kualitas mangrupikeun garis kahirupan anu munggaran" sareng ". Kapuasan konsumén urang tangtoskeun rasa kahontal urang. Kami ogé nyandak" Kanggo miara lingkungan, Kanggo males ka masarakat, Kanggo perhatian pikeun karyawan "salaku tanggung jawab sosial urang, terus-terusan ngudag" iman anu alus, tanggel waler, inovatif, tim ". Kami bakal damel babarengan sareng anjeun sasarengan pikeun énjing anu langkung saé!

factory img2
factory img3