Taros Kami

Shenzhen Byland Can Packaging Co., Ltd.

Alamat

No.14, Longcheng Mid-road, Longcheng Street, Longgang District, Shenzhen, Cina

Telepon

0755-84550616

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami