Custom -shaped docrative tin box_China produsén tinplate box pikeun kado bungkus

Pedaran pondok:


  • Ukuran: adat
  • Bahan: 0.23mm
  • Pamakéan: Rupa-rupa bungkus timah téh, cocog pikeun bungkus bahan-bahan atanapi bungkus promosi anu sanés
  • Pangiriman: 25-30 dinten saatos dikonfirmasi sampel
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kothak tin ngawangun bentuk khusus _ kotak kado hiasan pikeun bungkus permén, cookie sareng gulungan endog

    Ngaran barang

    ngahias bungkus permén kotak kado

    Ukuranna

      adat

    Bahan

      0.23mm 

    Pangwangunan

      • Bentuk henteu normal
      • Jangkungna tiasa diatur pikeun nyocogkeun anjeun produk kalayan sampurna
      • Struktur 3 lembar (Tutup, awak sareng handapeun)
      • tutup panutup

    Nyetak

      • Percetakan offset: CMYK, PMS atanapi warna lengkep khusus

      • Finsh: Matt, herang, crackle, varnish mutiara, pangaruh kulit

      • Kalér pérak alam atanapi pernis emas di jero

      • Pangaruh logam sayogi

      • Embossing atanapi Debossing: sayogi

    Pamakéan

      Rupa-rupa bungkus timah téh, cocog pikeun bungkus bahan-bahan atanapi bungkus promosi anu sanés

    Ngepak

      Dirangkep dina polybag sacara individual sareng jumlah anu cocog dina karton, atanapi pengemasan anu aman numutkeun sarat klien

    Sampel 

      1. 6 ~ 8 dinten saatos nampi karya seni
      2. Kudu dibayar 100% mimitina. Éta bakal tiasa dibalikeun deui nalika jumlah pesanan dugi ka 100K pcs.

    Kapang 

      1. kapang aya
      2. Upami urang henteu kapang anu aya, éta bakal nyandak 15 ~ 18 dinten kanggo muka kapang anyar
      3. Biaya kapang bakal dibayar 100% mimitina, Éta bakal dibalikeun deui nalika jumlah pesanan dugi ka 100K pcs

    Pangiriman

      25-30 dinten saatos dikonfirmasi sampel

    Format karya seni

      AI, PDF, EPS, CDR, PSD, Jpg (piksel> 300dpi)

    Jasa ngaropea

      Ukuran khusus, bentuk, percetakan, embossing logo debossing sadayana sayogi

    Sarat pangiriman

      Harga FOB Shenzhen, Guangzhou atanapi Hong Kong atanapi CIF

    Sertipikat

      Tés SGS pikeun standar kelas kadaharan, CE / FDA / ROHS / ISO9001: 2008

    Anu sanésna

      1. OEM / ODM wilujeng sumping!
      2. Harga: tiasa nego
      3. Kalayan bijil Formulir A (C / O) sayogi

    Produk utama

       Kotak 1. hadiah: kaléng kado / buruan, kotak koin / artos kaléng tin Natal, kotak surat timah, barang-barang timah easter, kaléng kado valentin, kotak-kotak roko, asbak timah, kaléng lilin, timah coaster set kotak timah, perban kalengan, jaringan kaleng, setel tina timah, nyiram tiasa ...

      2. Kaléng kadaharan: kaléng coklat, kalengan biskuit, kaléng permén, kaléng kuéh, kaléng mint kaléng gula, kaléng kopi, kaléng anggur, kaléng téh jsté.
      3. Barang-barang timah alat tulis: kotak pensil timah, wadah pananya, rautan pensil kotak kaca sareng sajabana

      4. Bentuk tipis: kotak sagi opat & kotak pasagi, kaléng bunderan, kaléng bentuk jantung, kaléng oval & lozenge, kaléng unik jsb.

      5. Lain-lain: kotak tin siang, kaleng aluminium, multimédia, cd & dvd tin, dina papan tanda, Dulang timah, És és jsb.

     

    Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali