Custom Steel Coin Bank - Pabrik Cina kotak artos Logam

Pedaran pondok:

Byland Tiasa ngasilkeun bentuk naon tina logam koin timah. Bank koin khusus tiasa dipulut sareng ngahias seueur bumi. Aranjeunna nambihan pikaresepeun sareng minat pikeun kantor, bar sareng garasi. Bank scion logam dianggo salaku kado, paribasa palinter sareng pariwara retro. Salila resesi, bank koin timah masih ngajual anu kuat. Éta mangrupikeun kado anu anyar, kado anu énggal atanapi tiasa dikoléksi tanpa hargana ageung. Produk kami kualitas luhur sareng percetakan definisi tinggi kami nganteurkeun kualitas poto-deukeut.


Detil Produk

Tanda Produk

Kothak tin ngawangun bentuk khusus _ kotak kado hiasan pikeun bungkus permén, cookie sareng gulungan endog

Ngaran barang

ngahias bungkus permén kotak kado

Ukuranna

  adat

Bahan

  0.23mm 

Pangwangunan

  • Bentuk henteu normal
  • Jangkungna tiasa diatur pikeun nyocogkeun anjeun produk kalayan sampurna
  • Struktur 3 lembar (Tutup, awak sareng handapeun)
  • tutup panutup

Nyetak

  • Percetakan offset: CMYK, PMS atanapi warna lengkep khusus

  • Finsh: Matt, herang, crackle, varnish mutiara, pangaruh kulit

  • Kalér pérak alam atanapi pernis emas di jero

  • Pangaruh logam sayogi

  • Embossing atanapi Debossing: sayogi

Pamakéan

  Rupa-rupa bungkus timah téh, cocog pikeun bungkus bahan-bahan atanapi bungkus promosi anu sanés

Ngepak

  Dirangkep dina polybag sacara individual sareng jumlah anu cocog dina karton, atanapi pengemasan anu aman numutkeun sarat klien

Sampel 

  1. 6 ~ 8 dinten saatos nampi karya seni
  2. Kudu dibayar 100% mimitina. Éta bakal tiasa dibalikeun deui nalika jumlah pesanan dugi ka 100K pcs.

Kapang 

  1. kapang aya
  2. Upami urang henteu kapang anu aya, éta bakal nyandak 15 ~ 18 dinten kanggo muka kapang anyar
  3. Biaya kapang bakal dibayar 100% mimitina, Éta bakal dibalikeun deui nalika jumlah pesanan dugi ka 100K pcs

Pangiriman

  25-30 dinten saatos dikonfirmasi sampel

Format karya seni

  AI, PDF, EPS, CDR, PSD, Jpg (piksel> 300dpi)

Jasa ngaropea

  Ukuran khusus, bentuk, percetakan, embossing logo debossing sadayana sayogi

Sarat pangiriman

  Harga FOB Shenzhen, Guangzhou atanapi Hong Kong atanapi CIF

Sertipikat

  Tés SGS pikeun standar kelas kadaharan, CE / FDA / ROHS / ISO9001: 2008

Anu sanésna

  1. OEM / ODM wilujeng sumping!
  2. Harga: tiasa nego
  3. Kalayan bijil Formulir A (C / O) sayogi

Produk utama

   Kotak 1. hadiah: kaléng kado / buruan, kotak koin / artos kaléng tin Natal, kotak surat timah, barang-barang timah easter, kaléng kado valentin, kotak-kotak roko, asbak timah, kaléng lilin, timah coaster set kotak timah, perban kalengan, jaringan kaleng, setel tina timah, nyiram tiasa ...

  2. Kaléng kadaharan: kaléng coklat, kalengan biskuit, kaléng permén, kaléng kuéh, kaléng mint kaléng gula, kaléng kopi, kaléng anggur, kaléng téh jsté.
  3. Barang-barang timah alat tulis: kotak pensil timah, wadah pananya, rautan pensil kotak kaca sareng sajabana

  4. Bentuk tipis: kotak sagi opat & kotak pasagi, kaléng bunderan, kaléng bentuk jantung, kaléng oval & lozenge, kaléng unik jsb.

  5. Lain-lain: kotak tin siang, kaleng aluminium, multimédia, cd & dvd tin, dina papan tanda, Dulang timah, És és jsb.

 

Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali