Tong minyak anu tiasa didahar

  • 5Liter metal tin can for packaging olive oil

    Kaléng logam 5 liter tiasa pikeun bungkus minyak zaitun

     Nami produk 5L Minyak Zaitun Kaléng Tin Pelat Tin Minyak zaitun Kaléng Ukuran Cap palastik teleskop cap spout, palastik gagang Kapasitas 5L Ukuran 168 * 105 * 300mm (H) Kandel 0.25mm Beurat 453g Bahan kadaharan bahan tinplate Bentuk bujur Percetakan CMYK, percetakan warna anu disesuaikan MOQ 5000pcs Istilah pamayaran T / T 30% sateuacana. Sareng kasaimbangan sateuacan dikintunkeun Loading waktos Port Shenzhen atanapi waktos Guangzhou Pangiriman ...
  • 100ml-250ml-500ml-1L-3L Cooking oil camellia seed oil container with spout round empty metal olive oil tins

    100ml-250ml-500ml-1L-3L Masak minyak siki camellia wadah minyak siki kalayan spout putaran kalong minyak zaitun logam

    Sertipikat PBB Sealing alus, anti korosi Sealing saé, palapis garde tuangeun.
    Tes 100% ku mesin uji segel otomatis.
    CMYK off-set percetakan atanapi tanpa percetakan.
    Pamakéan dina: minyak zaitun anu tiasa didahar, minyak kalapa, minyak siki kembang matahari.
  • 250ml-500ml-1L-5L Tinplate Can for packaging olive oil

    250ml-500ml-1L-5L Tinplate Can pikeun bungkus minyak zaitun

    Spesifikasi Pedaran 250ml-500ml-1L-5L Tinplate Can pikeun bungkus minyak zaitun Bahan-bahan sareng SGS disatujuan tinplate (0.21-0.28mm) Diménsi Sakumaha ningali daptar di handap Pamakéan minyak zaitun, minyak masak, minyak bunga matahari, jsb. Rincian Sééng cecekelan sareng spout palastik, buktina kabocoran tiasa kaléng Byland Can dianggo pikeun bungkus minyak anu tiasa didahar ti sakumna penjuru dunya. Minyak zaitun mangrupikeun minyak anu tiasa didahar kualitas luhur di alam. Seueur kebon nganggo bungkus kaléng tinplate. Kami gaduh sadayana ukuran sareng ...