Pameran

Unggal taun Ku darat Tiasa ngiringan paméran internasional industri pembuatan-tiasa, ogé kami ngiringan acara tuangeun & inuman sareng acara kimia pikeun milarian palanggan poténsial. Aya seueur suplai kadaharan asing anu sumping sareng naroskeun ngeunaan bungkusan minyak zaitun, biskuit sareng permén bungkus sareng bungkusan inuman, aranjeunna nyandak sababaraha sampel pikeun diuji.

exhibition (1)
exhibition (2)
exhibition (3)
exhibition (4)
exhibition (5)
exhibition (6)
exhibition (7)
exhibition (8)

Dina taun 2020, sadaya paméran dibatalkeun kusabab virus. Nanging, paméran sanés hiji-hijina cara pikeun penjualan kami. Kadang-kadang palanggan kami nyarankeun kami ka perusahaan sanés anu peryogi bungkus timah pikeun produkna. Demi departemen penjualan darat Can nganggo situs wéb B2B sareng SEO pikeun ngekspor produk timah ka palanggan di panjuru dunya.