FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha Pesenan

Kuring parantos siap mesen. Naon léngkah kuring salajengna? 

Aya sababaraha cara pikeun nempatkeun pesen.

1. Telepon kantor penjualan di +86 0755-84550616.

2. Email atanapi salesman Whatsapp.

3. Formulir Pesenan Timah, eusian sapinuhna sareng Kirimkeun ka kami di sales@bylandcan.com.

Naon bentuk pembayaran anu anjeun tampi?

T / T, Western Union, L / C atanapi Cék sateuacanna upami teu aya akun anu didirikeun.

Pesenan Minimum

Naon tarekat minimum pikeun Tins Simpenan?

500 total kaléng, kasus lengkep unggal item anu dipilih pikeun kaléng polos tanpa nyitak.

Naon tarékah minimum pikeun Timah Khusus?

Gumantung kana ukuran sareng bentuk tina timah kisaran kuantitas nyaéta 5,000 - 25,000 lembar. Barang anu meryogikeun alat énggal peryogi minimum anu langkung ageung sareng lead-time anu langkung lami. Punten ngalengkepan paménta tin khusus ka kami atanapi nyauran wawakil penjualan kanggo inpormasi khusus ngeunaan pesenan minimum kami. Mangga kontak kami pikeun detil ngeunaan pamariksaan khusus anjeun.

Adat

Kami hoyong kaléng khusus anu nganggo nami kami. Naha ieu anu tiasa disayogikeun ku darat?

Leres. Ku darat Tiasa nyetak litografi khusus dina logam, di bumi, nganggo garis cetak warna 6 anu canggih. Kami gaduh departemén Seni sareng Preprés terpadu lengkep pikeun nungtun palanggan ngaléngkah. Urang ogé ngagaduhan kamampuan nyetak digital pikeun jumlah anu langkung alit.

Abdi peryogi tiasa sakedik jangkung / langkung ageung tibatan ukuran saham anjeun. Naha gampang dilakukeun ieu?

Gumantung kana pangwangunan timah urang tiasa ngarobih jangkungna kaléng bentukna buleud atanapi fancy kalayan gampang kalayan alat anu aya pikeun urutan khusus. Kalong anu lancar atanapi digambar bakal meryogikeun tooling énggal pikeun naon waé ukuranana. Kami teras-terasan ngabaru sareng nanem modal dina téknologi pang anyarna anu bakal nyayogikeun langkung seueur pilihan pikeun palanggan urang.

Kami hoyong kaléng ukuran khusus. Tiasa Byland Tiasa ngahasilkeun 100% ukuran tin & bentuk khusus?

Tim Téknik Byland Can tiasa mendesain bentuk énggal pikeun tutuwuhan domestik anu dipasihkeun waktos sareng investasi anu diperyogikeun pikeun mempermudah produksi otomatis. Kami ogé sumber barang-barang énggal ti fasilitas luar negeri nalika éta mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun palanggan Ku jalan darat Tiasa ngevaluasi proyék pikeun nangtoskeun cara anu paling pas pikeun ngasuransikeun pangiriman produk anu saé dina waktos anu lumayan.

Naon waktos lead standar anjeun pikeun timah khusus?

3-5 minggu kalayan pakakas anu aya sareng karya seni anjeun. Kalayan sadaya prosés dina hiji hateup tina konsép dugi ka parantosan, urang tiasa nawiskeun kontrol ogé kalenturan sareng pangiriman tepat waktuna pikeun konsumén urang.

Sakumaha mimiti kuring kedah mesen pastikeun kuring bakal nampi Tins Khusus dina waktosna pikeun liburan?

Kami ngadorong anjeun pikeun ngarencanakeun payun sabisa-bisa. Komunikasi mangrupakeun konci! Upami aya tenggat waktos anu kedah diperyogikeun pikeun pesenan khusus, hayu wawakil penjualan kami terang pigura waktos. Urang tiasa damel deui ti tanggal pangiriman sareng nyayogikeun waktos pikeun nampi urutan pameseran, karya seni sareng persetujuan buktina. Sapertos sareng sadaya proyek khusus, perobihan tiasa nunda kiriman akhir tina urutan anjeun. Kanggo waktos timbel ayeuna email ka kami atanapi telepon ka 0755-84550616 sareng nyarios sareng Perwakilan Penjualan.

Naha kaléng aman pikeun produk pangan? Naha urang tiasa kéngingkeun serat anu nyatakeun kaleng aman tina tuangeun?

Kaléng hiasan nyaéta paket anu ditampi pikeun produk pangan. Urang tiasa nyarankeun palapis interior pikeun produk-produk anu asam atanapi dumasar cai. Kami nganggo inks sareng palapis anu disatujuan ku FDA sareng tiasa nyayogikeun dokuméntasi ti pemasok kami. Kami diaudit taunan ku seueur palanggan Fortune 500 sareng bijil pikeun minuhan standar luhur pikeun pabrik bungkus kontak-pangan. Sadaya fasilitas kami SQF2 Certified ku Safe Quality Food Institute.

Simpenan

Naon kalungguhan-waktos anjeun kanggo kaleng saham?

2-3 minggu gumantung kana musim sareng kasadiaan dina waktos pesenanana. Kusabab komitmen kana program saham sapanjang taun anu leres pikeun sadaya barang anu diulas, kami sering ngalakukeun langkung saé tibatan waktos pamimpin anu parantos kami nyatakeun.

Sakumaha mimiti kuring kedah mesen pikeun mastikeun kuring bakal mesen dina waktosna pikeun Spring Festival, sareng kéngingkeun sadaya kaléng? 

Kami ngadorong anjeun mesen dina usum liburan. Nanging, upami anjeun henteu mesen dina akhir usum panas, ieu sanés hartosna anjeun moal nampi kaléng. Kami damel tetep ngeusian stok lantai kami. Kanggo inpormasi ngeunaan inventaris khusus email kami atanapi Telepon 0755-84550616.

Pengiriman & Pengiriman

Kumaha anjeun ngirim sareng naon biaya angkutan barang?

Byland Tiasa Ngirim Ngalangkungan Operator Umum (LTL / TL). Kami ogé ngirimkeun ku UPS, DHL sareng FEDEX nalika dipénta ku konsumén kami, tapi ieu sanés pilihan anu pangsaéna.

Naha anjeun henteu tiasa ngirim kaluar énjing?

Byland Can Co biasana henteu tiasa ngintunkeun dinten énjing, kusabab jadwal pengiriman ayeuna. Kalungguhan-waktos normal Byland Can nyaéta 2 minggu. Kami bakal, nalika tiasa, nyobian ngintunkeun langkung gancang upami stok sayogi sareng jadwal pangiriman ngamungkinkeun. Dina sababaraha kasus distributor kami tiasa ngirim langkung gancang.

Kami parantos kaléng rusak. Éta sigana bakal ngahasilkeun karusakan. Naon anu kedah urang laksanakeun?

Upami anjeun nampi kaléng anu anjeun raoskeun ngagaduhan cacat manufaktur, laksanakeun léngkah ieu.

1. Telepon wawakil penjualan anjeun.

2. Kirimkeun conto tina kaléng. Ieu bakal ditingalikeun ka departemen QA kami pikeun dianalisis.

3. Sakali departemen QA kami parantos nalungtik karusakan, perwakilan penjualan anjeun bakal nelepon pikeun ngabahas papanggihan.

Sigana aya karusakan angkutan barang. Naon anu kedah urang laksanakeun?

Upami anjeun nampi kaléng anu raoseun anjeun gaduh karusakan angkutan barang, laksanakeun léngkah ieu.

1. Ngadamel catetan sadaya karusakan langsung dina Bill of Lading atanapi dina formulir karusakan UPS atanapi FEDEX. Upami anjeun henteu ngadamel catetan ieu anjeun moal tiasa nempatkeun klaim karusakan.

2. Nelepon operator anu nganterkeun ngajukeun klaim. Aranjeunna kedah fax anjeun salinan formulir klaim pikeun dieusian sareng fax deui.

Abdi henteu nampi sadaya kaléng anu dipesen ku kuring. Naha kuring badé kéngingkeun sésana dina kintunan engké?

Gumantung kana waktos taun, sadaya desain atanapi ukuran anjeun parantos mesen tiasa atanapi henteu aya dina stok. Upami anjeun henteu nampi sadayana kaléng dina urutan anjeun:

1. Pariksa daptar bungkus pikeun ningali naha kaléng parantos dipesen deui.

2. Upami barang-barang anu leungit parantos dipesen deui, sésana kaléng anjeun bakal dikirim ka anjeun pas aranjeunna sayogi. Upami anjeun henteu hoyong nampi kaléng anu dipesen deui, anjeun kedah nyauran wawakil penjualan anjeun pikeun ngabatalkeun kasaimbangan.

3. Upami daptar bungkus henteu nunjukkeun barang-barang ieu dipesen deui, telepon wawakil penjualan anjeun sareng aranjeunna bakal senang mendakan naha anjeun henteu nampi pesanan lengkep.

Mana anu langkung saé Ngumpulkeun atanapi Pangiriman Pangiriman Pra-mayar?

Ieu di handap aya béda antara pangiriman mayar sareng ngumpulkeun kiriman.

1. Kumpulkeun Pangiriman: Pamayaran kanggo angkutan barang alatan nalika angkutan barang dikirim. Pariksa kedah dipasihkeun ka supir sateuacan ngaunduhkeun urutan anjeun.

2. Pangiriman muatan Pra-mayar: Perusahaan Byland Can bakal nambihan biaya angkutan barang kana faktur anjeun. Aya biaya penanganan anu dilarapkeun kana paréntah.

3. Byland Can kapal duanana Ngumpulkeun sareng Pra-mayar Pabrik FOB Freight, tanpa aya pengecualian.

Naon hartosna FOB?

FOB hartosna Pengangkutan Dina Papan. Ieu ngandung harti yén angkutan barang janten milik nasabah dina waktos éta angkat tina titik FOB. Sadaya Klaim pikeun ngarusak angkutan barang kedah dieusian ku operator anu ngangkut, tanpa dikecualian.

Naha anjeun ngirim COD?

Ku darat Can teu ngirim COD.

Hoyong damel sareng urang?