Pakét Pangan

  • Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion

    Custom percetakan Natal hiasan Kotak Tin Pikeun Kado & Promosi

    Spésifikasi Nami Produk Custom Percetakan Dekorasi Natal Kotak Tin Pikeun Bahan Hadiah & Promosi kelas munggaran tinplate Kandel 0,23 ~ 0.35mm Modél Waktu Pangiriman Anu Dianggo 25 dinten Sértipikat ISO9001, SEDEX, SGS, Mcdonald, BV, Disney MOQ 1500 pcs Pamakéan Kado & Promosi Sateuacan anjeun ngirimkeun patarosan, punten ngiringan maca ieu catetan: 1. Sampel aya kanggo inpormasi gratis. 2. Sampel karya seni desain anjeun kedah charg ...
  • 5Liter metal tin can for packaging olive oil

    Kaléng logam 5 liter tiasa pikeun bungkus minyak zaitun

     Nami produk 5L Minyak Zaitun Kaléng Tin Pelat Tin Minyak zaitun Kaléng Ukuran Cap palastik teleskop cap spout, palastik gagang Kapasitas 5L Ukuran 168 * 105 * 300mm (H) Kandel 0.25mm Beurat 453g Bahan kadaharan bahan tinplate Bentuk bujur Percetakan CMYK, percetakan warna anu disesuaikan MOQ 5000pcs Istilah pamayaran T / T 30% sateuacana. Sareng kasaimbangan sateuacan dikintunkeun Loading waktos Port Shenzhen atanapi waktos Guangzhou Pangiriman ...
  • 1gallon-2gallon-3.5 gallon Popcorn Tin Boxes_Pails

    1gallon-2gallon-3.5 galon Popcorn Tin Boxes_Pails

    Tong Popcorn Kosong sareng Kalong Snack pikeun Grosir Tapered kanggo Sarang sareng Pangiriman Byland Tiasa ngasilkeun Popcorn Tins kualitas pangsaéna pikeun industri pikeun tuangeun camilan sareng baskét kado. Tins mangrupikeun solusi kado mesen anu pangsaéna! Mangtaun-taun mangtaun-taun aranjeunna janten karesep-sesah hadiah pikeun liburan. Kami gaduh kasadiaan saham dina rupa-rupa desain éndah- Natal sareng sadaya kasempetan, ogé kaléng warna solid. Kalong Popcorn Tining sareng lempeng anu langkung ageung anu saé pikeun chip kentang, p ...
  • 3-piece metal tinplate can for packaging Drink & Beverage

    3-sapotong logam tinplate tiasa kanggo bungkus Inuman & Minuman

    3-sapotong Logam tinplate tiasa_ Minuman Tiasa Ketik Leungit-dina tiasa Kandel kanggo awak tiasa 0.18 / 0.19 / 0.21 / 0.23 / 0.24 / 0.25mm kelas munggaran Diaméter Tinplate Φ 52 / Φ 65 / Φ 70 / Φ 80 mm Volume 180ml -1000ml Tinplate Can Pamakéan pikeun kopi, inuman, kadaharan, jajan, permén jsb Nyetak 4 warna (CMYK) nyetak di luar, WARNA PANTONE sareng lacquered batin ditampi. Kapasitas produksi: 200000 pcs per dinten kanggo aerosol tiasa; 30000 lambar per dinten kanggo nyetak MOQ: depen ...
  • 100ml-250ml-500ml-1L-3L Cooking oil camellia seed oil container with spout round empty metal olive oil tins

    100ml-250ml-500ml-1L-3L Masak minyak siki camellia wadah minyak siki kalayan spout putaran kalong minyak zaitun logam

    Sertipikat PBB Sealing alus, anti korosi Sealing saé, palapis garde tuangeun.
    Tes 100% ku mesin uji segel otomatis.
    CMYK off-set percetakan atanapi tanpa percetakan.
    Pamakéan dina: minyak zaitun anu tiasa didahar, minyak kalapa, minyak siki kembang matahari.
  • 250ml-500ml-1L-5L Tinplate Can for packaging olive oil

    250ml-500ml-1L-5L Tinplate Can pikeun bungkus minyak zaitun

    Spesifikasi Pedaran 250ml-500ml-1L-5L Tinplate Can pikeun bungkus minyak zaitun Bahan-bahan sareng SGS disatujuan tinplate (0.21-0.28mm) Diménsi Sakumaha ningali daptar di handap Pamakéan minyak zaitun, minyak masak, minyak bunga matahari, jsb. Rincian Sééng cecekelan sareng spout palastik, buktina kabocoran tiasa kaléng Byland Can dianggo pikeun bungkus minyak anu tiasa didahar ti sakumna penjuru dunya. Minyak zaitun mangrupikeun minyak anu tiasa didahar kualitas luhur di alam. Seueur kebon nganggo bungkus kaléng tinplate. Kami gaduh sadayana ukuran sareng ...
123 Teras> >> Halaman 1/3