Teh Hermetically Disegel sareng Kaléng Kaléng Kopi

Pedaran pondok:

Byland Tiasa ngasilkeun bentuk naon tina logam koin timah. Bank koin khusus tiasa dipulut sareng ngahias seueur bumi. Aranjeunna nambihan pikaresepeun sareng minat pikeun kantor, bar sareng garasi. Bank scion logam dianggo salaku kado, paribasa palinter sareng pariwara retro. Salila resesi, bank koin timah masih ngajual anu kuat. Éta mangrupikeun kado anu anyar, kado anu énggal atanapi tiasa dikoléksi tanpa hargana ageung. Produk kami kualitas luhur sareng percetakan definisi tinggi kami nganteurkeun kualitas poto-deukeut.


Detil Produk

Tanda Produk

Teh Hermetically Disegel sareng Kaléng Kaléng Kopi

Kaléng térmétik sareng kaléng kopi teu aya tandinganna dina stabilitas rak kusabab segel hémat anu ngajagaan tèh sareng kopi tina hawa, cahaya, beueus, sareng rereged di luar. Kami gaduh sababaraha pilihan tungtung anu sayogi diantarana EZO Ends, Peel Off Ends, Peel Off with Valve Ends, sareng hiasan metal snap cover. Tutup sampul tiasa dicitak khusus sareng dipasang.

Hermetically Sealed Tea and Coffee Tin Cans1

100% Bungkus Kopi sareng Teh Daur Ulang

Kami ngartos pangabutuh anjeun pikeun rangkep kopi ketat-hawa anu dirancang kalayan hadé anu henteu aya alesan upami ngeunaan kelestarian. Mangrupikeun kaunggulan utama yén bungkusan logam tiasa didaur ulang. Baja unik sabab tiasa didaur ulang sareng-teras deui tanpa degradasi kualitas. Éta nyayogikeun ékonomi sirkular sabab angkat tina pembuatan baja pikeun manufaktur ka konsumén pikeun daur ulang pasca-konsumen.

Sakali kaléng didaur deui, éta tiasa janten sababaraha hal: bagian tina sasak, balok dukungan, sapédah, mug perjalanan, tempat kaulinan, kaléng kopi anu sanés, sareng sajabana Nalika produk logam dialungkeun, éta dicandak tina runtah TPA ku magnet teras didaur deui. Kusabab kitu, tingkat daur ulang baja tina baja sacara konsisten dibasajankeun 70-90% unggal taun. Ieu mangrupikeun bahan paling didaur # 1 langkung tina aluminium, gelas, kertas, sareng plastik digabungkeun!

Hermetically Sealed Tea and Coffee Tin Cans1

Ngurangan:

Baja-kakuatan tinggi parantos nyababkeun pangirangan beurat 25 dugi 40% salami tilu dasawarsa katukang, kalayan turunna émisi anu sami sareng panggunaan énergi. Ti saprak 1900, industri baja global parantos didaur ulang langkung ti 24 milyar ton baja. Ieu parantos ngirangan konsumsi bijih beusi sakitar 30 milyar ton ogé motong konsumsi batubara ku 15 milyar ton. Industri ogé sacara dramatis ngirangan panggunaan énergi. Ngahasilkeun hiji ton baja ayeuna ngan ukur 40% énergi anu dilakukeun dina 1960.

REUSE:

Kusabab kaéndahan sareng ketahananana, kaléng dikumpulkeun, dieusian deui, atanapi dipajang di bumi sareng bisnis. Kaléng kopi tiasa nyimpen kopi darat atanapi kacang atanapi aranjeunna tiasa janten tukang tandur, wadah pensil, rak anggur, sareng sajabana.

Recycle:

Kaléng 100% tiasa didaur ulang tanpa kaleungitan kualitas. Aranjeunna henteu kedah tungtungna nepi ka TPA.

Hermetically Sealed Tea and Coffee Tin Cans3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali