Kotak Tin henteu teratur

  • Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging

    Custom -shaped docrative tin box_China produsén tinplate box pikeun kado bungkus

    Kotak tin ngawangun bentuk _ kotak hadiah hiasan pikeun bungkus permén, cookies sareng endog ngagulung Barang nami ngahias kotak kado bungkus permén Ukuran bahan Bahan 0.23mm Konstruksi • Bentuk henteu normal • Jangkungna tiasa diluyukeun pikeun nyocogkeun anjeun produk kalayan sampurna • Struktur 3 lembar (Tutup, awak sareng handap) • Percetakan tutup anu tiasa dicabut • Percetakan offset: CMYK, PMS atanapi warna pinuh khusus • Finsh: Matt, herang, crackle, varnish mutiara, pangaruh kulit • Silver tin alami atanapi buka ...