Minyak Motor & Kaléng Pelumas

  • 4Liters(1gallon) tin can for packaging engine oil_lubricants

    4Liters (1gallon) kaléng kaléng pikeun bungkus minyak mesin mesin

    Pedaran 4Liters (1gallon) kaleng pikeun bungkus mesin minyak_ minyak pelumas Kode Produk BC-F-180 Diménsi 1L Babak Tin: Dia85x205mm (H) 1L F-style Tin: 115x60x180mm (H) 4L F-style Tin: 180x105x 240mm (H) Pamakéan mesin minyak_ minyak pelumas_ minyak motor Rincian Lainnya tutup segel Ganda, logam kaléng Industri Kaléng Kaléng Kalebet Kontainer Udara-ketat sareng Cairan Baris Kaléng Industrial kami kalebet wadah rod las, kaléng cairan anu langkung énténg, kaleng minyak pelumas, ezo hermetic sareng kaléng saringan .. .