Warta

  • What are the benefits of tinning food cans?

    Naon mangpaat tina tinning kaléng dahareun?

    Naon mangpaat tina tinning kaléng dahareun? Kusabab timah utamana muterkeun hiji peran dina nyegah korosi jeung karat, éta ngagabungkeun kakuatan sarta formability tina baja jeung lalawanan korosi, weldability sarta estetika timah dina hiji bahan, nu boga lalawanan korosi alus tur ductility. Aya...
    Maca deui
  • Tinplate cans meet future product trends

    Tinplate kaléng minuhan tren produk hareup

    Wadah anu aya kalebet kaléng beusi, kaléng alumunium, kertas sareng wadah plastik. Wadah ieu gaduh ciri pamrosésan pamulihan anu béda, tapi pamrosésan pamulihan kaléng beusi langkung saé tibatan wadah bahan bungkusan anu sanés. Numutkeun kana manajemén lingkungan internasional ...
    Maca deui
  • Why are the big boxes of biscuits packed in tinplate tins?

    Naha kotak badag biskuit dipak dina tinplate tins?

    Kotak badag biskuit teu bisa rengse, sarta rék buang kaluar tapi teu tahan. Lajeng ngagambarkeun kaunggulan tina kaléng tinplate. Upami anjeun henteu terang seueur perkawis éta, sumping sareng tingali. Tina sudut pandang bungkusan, éta langkung ageung tibatan karton, sanés? ...
    Maca deui
  • Environmental advantages of tinplate packaging

    Kauntungan lingkungan tina bungkusan tinplate

    Alesan utama naha kotak tinplate parantos janten anu pangsaéna dina sagala jinis bungkusan dina taun-taun ayeuna nyaéta kinerja anu saé, hiasan anu kuat, harga murah sareng kualitas anu saé sareng pangaruh panyalindungan lingkungan. Bungkusan kotak timah ayeuna seueur dianggo dina dahareun, ubar, sareng kasehatan. Dahareun, t...
    Maca deui
  • Why are tinplate tins used in many cans?

    Naha tinplate tin dipaké dina loba kaléng?

    Naha kaléng tinplate dipaké pikeun kadaharan kaléng? Bungkusan dahareun kaléng kasarna bisa dibagi jadi dua jenis: glassware jeung tinplate kaléng. Sacara umum, kaléng kaca gaduh umur rak sakitar 8 bulan sareng gampang nyerep panas tina cahaya. Sanggeus lila, kadaharan dina kaléng bakal jadi hideung; sareng s...
    Maca deui
  • What are the benefits of using tin box and tin can packaging to the human body?

    Naon mangpaat ngagunakeun kotak timah sareng bungkusan kaléng timah pikeun awak manusa?

    Di masarakat kiwari, kotak timah jeung bungkusan kaleng timah geus ampir nempatan sagala industri. Ti kotak timah dahareun, kotak timah ubar nepi ka kotak timah kosmetik, urang tiasa ningali dimana-mana dina kahirupan urang. Salah sahiji alesan nyaéta kotak timah sareng kaléng timah. Perlindungan lingkungan, anu sanés kusabab kelas sareng tran...
    Maca deui