Kaunggulan tina nganggo bungkusan kotak tin

Dina taun-taun ayeuna, bungkusan kotak timah parantos ngembangkeun gancang di pasar bungkusan, sareng pangsa na ningkat. Éta parantos seueur dianggo dina bungkus tuangeun, bungkus kosmétik, bungkusan farmasi, bungkusan kimia sareng bidang-bidang sanés. Diantaranana, kotak tin kadaharan nyangkokkeun babandingan ageung, dipimpin ku kotak tin tea sareng kotak tin jajan bulan. Alesan pikeun pamekaran gancang bungkusan kotak timah henteu tiasa dipisahkeun tina ciri unik na. Ayeuna, pabrik kotak timah industri parantos ningali kaunggulan kuat bungkusan kotak timah sareng sadayana.

Mimiti, sacara visual, bungkusan kotak timah sorangan ngagaduhan hérang logamna nyalira, sareng pangaruh percetakan langkung jelas tibatan bahan bungkusan anu sanés. Saatos kotak timah dicitak, warna na cerah sareng éndah, sareng pola na sapertos hirup, anu henteu ngan ukur ningkatkeun éstétika barang, tapi ogé nunjukkeun yén barangna langkung luhur sareng gaduh rupa. Ku alatan éta, seueur konsumén hususna resep kado dina kotak timah nalika milih kado.

Kadua, bungkusan kotak timah didamel tina bahan tinplate, anu ngagaduhan kedap hawa anu hadé, ngiuhan, seger sareng tahan tekanan tibatan matéri kemasan sanésna, sareng tiasa ngajagi produk dugi ka saageungna. Sareng kusabab kamampuan sareng palastik tina tinplate, bungkusan kotak timah tiasa dibentuk kana sababaraha bentuk, sapertos kotak buleud buleud, kotak tin pasagi, kotak tin ngawangun haté, kotak tin trapezoidal, sareng kotak tin anu langkung unik. Gampang dilakukeun ngaliwatan kapang.

Salaku tambahan, bungkusan kotak timah ramah lingkungan. Numutkeun ka survey pasar kado saatos liburan di taun-taun ayeuna, saatos Festival Spring sareng Mid-Autumn Festival, tingkat daur ulang kaseueuran bungkus sanés lingkungan rendah pisan, sedengkeun tingkat daur ulang kotak logam sapertos timah jajan bulan kotak sareng kotak permén kotakna ningkat unggal taun. Kotak beusi tiasa didaur sareng diaku salaku bungkusan héjo anu ramah lingkungan. Produkna dibungkus dina kotak beusi, anu henteu ngan ukur ningkatkeun kualitas produkna, tapi ogé ngahémat sumberdaya sareng ngirangan polusi lingkungan. Ku alatan éta, dina pasar bungkusan ka hareup kalayan téma perlindungan lingkungan, panggunaan bungkus tinplate pasti janten trend industri bungkusan.


Waktos Post: Mar-16-2018