Kumaha cara ngabersihkeun sareng ngajaga kotak timah kalayan palinter

Jalma-jalma sering nyarios: "Tujuh hal pikeun muka panto, kayu bakar, sangu, minyak, uyah, saos sareng cuka téh." Ieu nunjukkeun yén tèh nyusup kana sagala rupa lapisan masarakat. Janten urang Cina resep nginum téh, janten naha anjeun sadayana terang ngeunaan pangropéa kotak bungkus téh?

1. Coba hindarkeun kontak sareng noda minyak dina kotak timah téa. Upami anjeun ngahaja mendakan kokotor anu sesah dicabut, tong kerok ku obyék anu atos. Anjeun tiasa nempatkeun lebu roko kana kokotor sareng ngusap ku kaén katun kanggo miceun kokotor. Noda lokal Éta tiasa diusap ku kaén katun murni anu dicelupkeun kana témpél polesan.

2. Kotak timah kalayan permukaan matte tiasa dibersihkeun ku cai sabun haneut; sedengkeun kotak timah kalayan permukaan anu lancar tiasa diusap ku cai cuci pérak kualitas luhur pikeun ngajaga hérang caang anu awét.

3. Entong tuang tuangeun atanapi inum dina kotak timah sapeupeuting sapeupeuting pikeun nyingkahan permukaanna. Saatos diberesihkeun kotak timah téh, pastikeun kanggo bilas sakalian sareng garing dina waktosna, sabab sésa deterjen sareng tetesan cai bakal ngarusak permukaan kotak timah téa.

4. Hindarkeun ngahubungi kotak tin tina seuneu atanapi nempatkeun éta di daérah anu dipanaskeun. Nalika kotak kaléng téh dipanaskeun langkung ti 160 derajat Celsius, tékstur na bakal rapuh sareng alat-alatna bakal dikupas janten bubuk atanapi sapertos piring. Ku alatan éta, pabrik kotak timah nyarankeun yén anjeun nyampurkeun téh Entong panaskeun karajinan kotak beusi di luhur 160 derajat Celcius pikeun nyingkahan karusakan.

Nyatana, henteu sesah pikeun ngabersihkeun sareng ngajaga kotak timah téh, sareng henteu gampang pikeun nyebatkeun yén éta saderhana. Éta utamina gumantung kana kumaha anjeun ngabersihkeun sareng ngajaga kotak timah téh.


Waktos Post: Nov-16-2020