Peran bungkus logam

1. Bungkusan logam diaku ku konsumén pikeun kagunaan sareng kagunaanna. Bungkusan logam tiasa ditingali dimana-mana dina kahirupan modéren. Pangwangunan berkelanjutan sareng fitur anu luar biasa dibéréndélkeun di handap ngajantenkeun solusi bungkusan idéal pikeun abad ka-21:

Kaunggulan bungkusan logam:

* Ngajaga produk pikeun waktos anu langkung lami; dina kaayaan anu katutup, tuangeun tiasa leres-leres disimpen ti saprak éta ditutup.

* Cegah limbah produk

* Ngajaga gizi rangkep; manjangkeun umur rak produk rangkep

* Mastikeun perlindungan tina cahaya, oksigén sareng baktéri

* Produk tetep seger dugi kaléng dibuka; bungkusan logam kalayan umur panjangna tiasa nyegah cahaya, oksigén sareng baktéri; éta kaléng tiasa mastikeun yén produk na tetep seger.

* Logam tetep ngagaduhan kamungkinan anu hébat pikeun pamekaran sareng inovasi. Kisaran aplikasi henteu aya watesna, ti bungkus kanggo permén anu tiasa nyiramkeun cai, pidéo gelombang mikro dugi ka aerosol sareng seueur deui. Bungkusan logam terus ningkat sareng ngembangkeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén sareng konsumén.

Ayeuna, logam parantos dianggo dina rupa-rupa produk sareng solusi bungkusan, tapi désainer tetep milari kasempetan énggal pikeun narik konsumen. Kotak logam ngagaduhan rupa-rupa bentuk, ukuran sareng hiasan, anu tiasa dianggo pikeun:

Katering, inuman, barang méwah, produk pribadi, kabutuhan sadidinten.

 

2. genah

Genah masih janten kakuatan pangpayunna pikeun ngembangkeun bungkusan barang rangkep konsumén. Parobihan struktur kulawarga, jam kerja anu fleksibel sareng waktos komuter nyababkeun parobihan kabiasaan konsumsi. Kulawarga bungkus beuki leutik, gaya hirup beuki sibuk, sareng industri bungkusan terus mekar pikeun nyumponan kabutuhan anu teras-terasan ieu.

Bungkusan logam ngagaduhan karasa, anu ningkatkeun kaamanan produk. Sipat panghalang na tiasa ngajaga kualitas anu saé sareng asupna kokotor, sahingga mastikeun yén konténna dugi ka konsumén sacara aman tanpa kacemar.

Bungkusan logam nyumponan kabutuhan konsumén anyar ngalangkungan bungkusan anu gampang dibuka, resealable sareng bagian anu tiasa diatur anu ngamungkinkeun para konsumen ngan ukur muka anu dibutuhkeun. Desain kaléng logam anu tiasa dianggo dina oven gelombang mikro ngagedéan genah bungkus logam kanggo tuang ringan.

Kadaharan kaléng tiasa didahar kalayan aman salami mangtaun-taun sareng cocog pikeun tuangeun dinten ayeuna atanapi kanggo kaayaan darurat isukan. Tangki henteu kedah disejukkeun atanapi beku. Aranjeunna nyayogikeun panyalindungan komprehensif tina cahaya sareng oksigén, sareng disegel. Éta ogé tiasa ngajagi kadaharan pikeun nyegah nutrisi lebet ka pedalaman. Produk ogé dijaga tina Uap, lebu, rodénsia sareng rereged sanésna.

 

3. Bungkusanna langkung saé

Téknologi embossing sareng embossing ngamungkinkeun pabrik tiasa ngahasilkeun desain kaléng anu inovatif. Embossing nyaéta téhnik anu ngahasilkeun hiasan atanapi relief kalayan kontur naék (ti jero ka luar), sedengkeun de-tonjolan ngahasilkeun hiasan kalayan kontur cekung (ti jero ka luar). Kauntungannana bagian konvek sareng cekung nyaéta diménsi éksternal anu aya tiasa dijaga, janten teu kedah ngarobih ruang angkot sareng palet. Tilas logam didaptarkeun sareng grafik anu dicitak pikeun maksimalkeun pungsi épék visual sareng taktil. Gambar sareng grafik, mérek LOGO, peringatan taktil sareng fungsi pangenal mérek sadayana tiasa ditingkatkeun.

 

4. Daur ulang

Ayeuna, konsép perlindungan lingkungan hirupna jero pisan dina haté masarakat, sareng bungkus logam anu tiasa didaur ulang langkung dipikaresep ku konsumén; bungkusan logam tiasa didaur 100% salamina tanpa kaleungitan ciri alami na. Éta mangrupikeun sumber anu sayogi pikeun permanén, didaur ulang di dunya, sareng salah sahiji bahan bungkusan kalayan tingkat daur ulang anu pangluhurna. Baja sareng aluminium mangrupikeun sumber anu paling seueur di dunya, sanaos bahan didaur ulang pisan ngirangan pangaruh lingkungan tina pangolahan.

Diantara sadaya matémat bungkusan utama anu bersaing, logam ngagaduhan tingkat pamulihan anu paling luhur sareng tingkat pamulihan, sareng éta parantos ningkat taun ka taun: - Dina 2019, tingkat pamulihan kaléng waja sareng kaléng inuman aluminium masing-masing 80% sareng 75%; daur ulang ngirangan konsumsi énergi sareng sajumlah ageung karbon dioksida dipancarkeun.


Waktos Post: Nov-16-2020