Produk

  • Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion

    Custom percetakan Natal hiasan Kotak Tin Pikeun Kado & Promosi

    Spésifikasi Nami Produk Custom Percetakan Dekorasi Natal Kotak Tin Pikeun Bahan Hadiah & Promosi kelas munggaran tinplate Kandel 0,23 ~ 0.35mm Modél Waktu Pangiriman Anu Dianggo 25 dinten Sértipikat ISO9001, SEDEX, SGS, Mcdonald, BV, Disney MOQ 1500 pcs Pamakéan Kado & Promosi Sateuacan anjeun ngirimkeun patarosan, punten ngiringan maca ieu catetan: 1. Sampel aya kanggo inpormasi gratis. 2. Sampel karya seni desain anjeun kedah charg ...
  • Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging

    Custom -shaped docrative tin box_China produsén tinplate box pikeun kado bungkus

    Kotak tin ngawangun bentuk _ kotak hadiah hiasan pikeun bungkus permén, cookies sareng endog ngagulung Barang nami ngahias kotak kado bungkus permén Ukuran bahan Bahan 0.23mm Konstruksi • Bentuk henteu normal • Jangkungna tiasa diluyukeun pikeun nyocogkeun anjeun produk kalayan sampurna • Struktur 3 lembar (Tutup, awak sareng handap) • Percetakan tutup anu tiasa dicabut • Percetakan offset: CMYK, PMS atanapi warna pinuh khusus • Finsh: Matt, herang, crackle, varnish mutiara, pangaruh kulit • Silver tin alami atanapi buka ...
  • Custom Steel Coin Bank – China Manufacturer of Metal money box

    Custom Steel Coin Bank - Pabrik Cina kotak artos Logam

    Byland Tiasa ngasilkeun bentuk naon tina logam koin timah. Bank koin khusus tiasa dipulut sareng ngahias seueur bumi. Aranjeunna nambihan pikaresepeun sareng minat pikeun kantor, bar sareng garasi. Bank scion logam dianggo salaku kado, paribasa palinter sareng pariwara retro. Salila resesi, bank koin timah masih ngajual anu kuat. Éta mangrupikeun kado anu anyar, kado anu énggal atanapi tiasa dikoléksi tanpa hargana ageung. Produk kami kualitas luhur sareng percetakan definisi tinggi kami nganteurkeun kualitas poto-deukeut.
  • 5Liter metal tin can for packaging olive oil

    Kaléng logam 5 liter tiasa pikeun bungkus minyak zaitun

     Nami produk 5L Minyak Zaitun Kaléng Tin Pelat Tin Minyak zaitun Kaléng Ukuran Cap palastik teleskop cap spout, palastik gagang Kapasitas 5L Ukuran 168 * 105 * 300mm (H) Kandel 0.25mm Beurat 453g Bahan kadaharan bahan tinplate Bentuk bujur Percetakan CMYK, percetakan warna anu disesuaikan MOQ 5000pcs Istilah pamayaran T / T 30% sateuacana. Sareng kasaimbangan sateuacan dikintunkeun Loading waktos Port Shenzhen atanapi waktos Guangzhou Pangiriman ...
  • 1gallon-2gallon-3.5 gallon Popcorn Tin Boxes_Pails

    1gallon-2gallon-3.5 galon Popcorn Tin Boxes_Pails

    Tong Popcorn Kosong sareng Kalong Snack pikeun Grosir Tapered kanggo Sarang sareng Pangiriman Byland Tiasa ngasilkeun Popcorn Tins kualitas pangsaéna pikeun industri pikeun tuangeun camilan sareng baskét kado. Tins mangrupikeun solusi kado mesen anu pangsaéna! Mangtaun-taun mangtaun-taun aranjeunna janten karesep-sesah hadiah pikeun liburan. Kami gaduh kasadiaan saham dina rupa-rupa desain éndah- Natal sareng sadaya kasempetan, ogé kaléng warna solid. Kalong Popcorn Tining sareng lempeng anu langkung ageung anu saé pikeun chip kentang, p ...
  • 1L-2L-1Gallon-5L F-Style Tin Can for Packaging Chemicals

    1L-2L-1Gallon-5L F-Style Tin Kaléng pikeun Bungkus Bahan Kimia

    • Wadah Cairan
    • Sealing Hermetik
    • Colokkeun sareng Cingir Penutupan
    • Perforations
    • Dilas Samping Samping atanapi Konstruksi Seamless
1234 Teras> >> Halaman 1/4