Kaléng ditarik-kaléng pikeun nutrisi bungkus sareng bubuk formula_ susu

Pedaran pondok:

Téh Nutrisi mangrupikeun bungkus anu sampurna pikeun bubuk susu, gajus, campuran kacang, gula sareng seueur deui. Kalong nutrisi hiasan sareng kaléng anu disegel sacara hémat ningkatkeun kahirupan rak sareng dampak rak. Tins hiasan khusus mangrupikeun bungkusan promosi anu saé pikeun pangenal merek.


Detil Produk

Tanda Produk

Kaleng Tin Gizi - Hermetic sareng Seam Terkunci

Téh Nutrisi mangrupikeun bungkus anu sampurna pikeun bubuk susu, gajus, campuran kacang, gula sareng seueur deui. Kalong nutrisi hiasan sareng kaléng anu disegel sacara hémat ningkatkeun kahirupan rak sareng dampak rak. Tins hiasan khusus mangrupikeun bungkusan promosi anu saé pikeun pangenal merek.

Ku darat Can nawiskeun saham sareng kaléng khusus pikeun nutrisi kalayan rupa-rupa katutup anu ngajaga kasegaran. Panutup snap logam hiasan kami nyayogikeun cara hiasan pikeun nutup deui kaléng saatos segel hermetik rusak. Ieu nambihan koléksi kaléng. Salaku tambahan pikeun kaleng hermétik, urang ngadamel kaleng kado anu dikonci ku palapis multi-kompartemen pikeun macem-macem bubuk nutrisi, kacang, confection. Tins sareng sampul gizi tiasa dicitak ku grafik anu menang pangajén timbul atanapi dilabélan.

Ring-pulled tin can for packaging nutritions and formula_milk powder

Kalong Saham sareng tungtung Ditawiskeun:

5-1 / 8 "x 3-11 / 16", kabuka luhur tiasa, henteu manik-manik, polos di jero, lacquered luar, colokan tungtung foil sareng lapisan sisi dilas, dipak 108 per karton

5-1 / 8 "x 3-11 / 16", kaléng kabuka luhur, henteu manik-manik, timah polos atanapi lacquered, Peel Off tungtung sareng lapisan sisi dilas, dipak 108 per karton

6-3 / 16 "x 3", kaléng non-manik, kaléng polos di jero, lacquered luar, colokan tungtung foil sareng lapisan sisi dilas, dipak 108 / karton

6-3 / 16 "x 3", kaléng non-manik, polos tin atanapi lacquered, Peel Off tungtung sareng lapisan sisi dilas, dipak 686 / baki

6-3 / 16 "x 4", kaléng non-manik, polos di jero, lacquered luar, colokan tungtung foil sareng lapisan sisi dilas, dipak 84 / karton, 539 / baki

6-3 / 16 "x 5", kaléng manik, polos di jero, lacquered luar, colokan tungtung foil sareng lapisan sisi dilas, dipak 441 / baki

6-3 / 16 "x 5", kaléng manik, polos di jero, lacquered luar, Peel Off tungtung sareng lapisan sisi dilas, dipak 441 / baki

502 sareng 603 tungtung dijual ku palét

Ring-pulled tin can for packaging nutritions and formula_milk powder1
Ring-pulled tin can for packaging nutritions and formula_milk powder2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali