Kotak kuadrat sareng kotak Persegi Panjang pikeun bungkusan Kado

Pedaran pondok:

[Wangun]: Pasagi, segi opat, buleud sareng henteu teratur, jst.
[Pamakéan]: kadaharan, kado, bahan kimia. jsb.
[Bahan]: Tinplate kelas hiji, peunteun-bahan atanapi SGS disatujuan.
[Kandel]: 0.21 ~ 0.35mm gumantung kana ukuran atanapi sarat konsumén.


Detil Produk

Tanda Produk

Kotak kuadrat sareng kotak Persegi Panjang pikeun bungkusan Kado

[Wangun]: Pasagi, segi opat, buleud sareng henteu teratur, jst.

[Pamakéan]: kadaharan, kado, bahan kimia. jsb 

[Bahan]: Tinplate kelas hiji, peunteun-bahan atanapi SGS disatujuan.

[Kandel]: 0.21 ~ 0.35mm gumantung kana ukuran atanapi sarat konsumén.

[Ukuran]: Panjang sareng lébarna dibereskeun sareng jangkungna tiasa disaluyukeun sakumaha kabutuhan anjeun.

Ukuran anu disayogikeun sayogi upami aya cetakan henteu cocog pikeun produk anjeun.

[Warna]: Naon waé desain sareng logo tiasa dicitak dina permukaan kotak timah, CMYK atanapi PMS sakumaha kabutuhan anjeun

[Lapisan]: Lapisan pelindung, sareng hérang atanapi matt bérés saluyu

[Pakét]: Karton pikeun Pallet sakumaha panyalindungan langkung saé pikeun kaléng.

[MOQ]: 5000 ~ 25000 pcs sakumaha ukuranana.

[Waktos Terpimpin Sampel Khusus]: ​​7 ~ 10 dinten kanggo kapang anu aya

15-20 dinten kanggo kapang anyar saatos mastikeun tina cet gambar sareng nampi biaya kapang

[Waktu Anjog Produksi]: 25 ~ 30 dinten saatos sampel dikonfirmasi atanapi gumantung kana jumlah.

[Istilah Pangiriman]: EXW, FOB atanapi CIF

[Istilah Pamayaran]: T / T 30% salaku pamayaran sateuacanna, jumlah kasaimbangan dibayar sateuacan kintun.

[Sertipikat]: Coca Cola, pilar SEDEX Disney, SA8000, ISO9001, ISO14001, BRC, NBCUniversal, jsb.

Square and Rectangle Tin box for Gift Packaging1

[Naha Milih Bungkus Timah]: Bungkusan Anu Ngajual Produk

Pelanggan kami milih bungkus timah ku sababaraha alesan. Ieu mangrupikeun hal anu paling sering urang ngadangu:

1. Paket kado tanpa dibungkus sekundér diperyogikeun

2. Merek, koléktip, nilai anu langkung luhur ditanggap

3. bungkus pelindung

4. stabilitas rak

5. 100% didaur sareng didamel tina waja didaur

6. Panon-panon dina lapangan pesaing anu rame

[ADVANTAGE]: Opat Alesan pikeun anjeun milih Ku darat Can salaku panyadia anjeun:

-Lebih ti 15 taun pangalaman dina bidang percetakan sareng manufaktur

-5 lini produksi otomatis pikeun kualitas garansi sareng kiriman dina waktosna.

-Desain grafis profési, kaluaran pilem, gambar 3D sareng jasa ideu bungkusan

-Material lingkungan sareng téknologi percetakan anu beragam.

[Paméran sareng Pameran Internasional]: Ku darat Tiasa ngiringan Canton Fair sareng sababaraha acara bungkusan internasional di Guangzhou sareng Shanghai unggal taun.

Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion3

FAQ

1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami parantos ngadegkeun taun 2005, khusus ngadamel sagala jinis kotak tin kaléng sareng kaléng, anu dilarapkeun kanggo tuangeun, kado, kosmétik, cocooan, sareng sajabana Sareng urang gaduh dua bengkel modéren kalayan 30000 méter pasagi.

2. Naha anjeun gaduh saham, naha kuring tiasa nyandak conto? Kumaha cara nyandak sampel?

A: Sumuhun, kaseueuran barang kami aya dina stok, upami anjeun kedah nyandak sampel, cukup wartoskeun barang, ukuran, warna sareng kuantitas, sahingga urang tiasa parios biaya pangiriman kanggo anjeun.

 3. Naon ari MOQ?

A: Kami nawiskeun MOQ anu rendah pikeun ngabantosan pasar terbuka, urang badé ngawangun hubungan bisnis jangka panjang sareng konsumén urang.

4. Naon waktos produksi produksi anjeun?

A: Kami nyepeng langkung ti 600 karyawan, 30 garis punching kalayan kaluaran bulanan 6 jutaan kaléng, kalayan jalur produksi otomatis diluncurkeun dina 2012, urang tiasa minuhan waktos pangiriman anu pondok dina waktos 20-30 dinten.

5. Dupi anjeun tiasa ngadamel desain pikeun kami? Kumaha carana urang tiasa neraskeun upami urang kedah ngarobih logo urang kana barang-barang anjeun anu tos aya?

A: Desain khusus ditampi, ukuran, bentuk, percetakan sareng konstruksi anu dikustomisasi, urang tiasa nawiskeun bantosan pikeun ngadamel gambar téknis sareng gambar 3D dumasar kana konsép klien sateuacan ngadamel cetakan énggal.

Square and Rectangle Tin box for Gift Packaging2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali