Tin Box Digolongkeun ku Bentuk

  • Custom -shaped docrative tin boxes_China manufacturer of tinplate box for gifts packaging

    Custom -shaped docrative tin box_China produsén tinplate box pikeun kado bungkus

    Kotak tin ngawangun bentuk _ kotak hadiah hiasan pikeun bungkus permén, cookies sareng endog ngagulung Barang nami ngahias kotak kado bungkus permén Ukuran bahan Bahan 0.23mm Konstruksi • Bentuk henteu normal • Jangkungna tiasa diluyukeun pikeun nyocogkeun anjeun produk kalayan sampurna • Struktur 3 lembar (Tutup, awak sareng handap) • Percetakan tutup anu tiasa dicabut • Percetakan offset: CMYK, PMS atanapi warna pinuh khusus • Finsh: Matt, herang, crackle, varnish mutiara, pangaruh kulit • Silver tin alami atanapi buka ...
  • Custom Steel Coin Bank – China Manufacturer of Metal money box

    Custom Steel Coin Bank - Pabrik Cina kotak artos Logam

    Byland Tiasa ngasilkeun bentuk naon tina logam koin timah. Bank koin khusus tiasa dipulut sareng ngahias seueur bumi. Aranjeunna nambihan pikaresepeun sareng minat pikeun kantor, bar sareng garasi. Bank scion logam dianggo salaku kado, paribasa palinter sareng pariwara retro. Salila resesi, bank koin timah masih ngajual anu kuat. Éta mangrupikeun kado anu anyar, kado anu énggal atanapi tiasa dikoléksi tanpa hargana ageung. Produk kami kualitas luhur sareng percetakan definisi tinggi kami nganteurkeun kualitas poto-deukeut.
  • Square and Rectangle Tin box for Gift Packaging

    Kotak kuadrat sareng kotak Persegi Panjang pikeun bungkusan Kado

    [Wangun]: Pasagi, segi opat, buleud sareng henteu teratur, jst.
    [Pamakéan]: kadaharan, kado, bahan kimia. jsb.
    [Bahan]: Tinplate kelas hiji, peunteun-bahan atanapi SGS disatujuan.
    [Kandel]: 0.21 ~ 0.35mm gumantung kana ukuran atanapi sarat konsumén.