Tin Tiasa Digolongkeun ku Pamakéan

  • Custom Printing Christmas Decorations Tin Box For Gift&Promotion

    Custom percetakan Natal hiasan Kotak Tin Pikeun Kado & Promosi

    Spésifikasi Nami Produk Custom Percetakan Dekorasi Natal Kotak Tin Pikeun Bahan Hadiah & Promosi kelas munggaran tinplate Kandel 0,23 ~ 0.35mm Modél Waktu Pangiriman Anu Dianggo 25 dinten Sértipikat ISO9001, SEDEX, SGS, Mcdonald, BV, Disney MOQ 1500 pcs Pamakéan Kado & Promosi Sateuacan anjeun ngirimkeun patarosan, punten ngiringan maca ieu catetan: 1. Sampel aya kanggo inpormasi gratis. 2. Sampel karya seni desain anjeun kedah charg ...
  • 5Liter metal tin can for packaging olive oil

    Kaléng logam 5 liter tiasa pikeun bungkus minyak zaitun

     Nami produk 5L Minyak Zaitun Kaléng Tin Pelat Tin Minyak zaitun Kaléng Ukuran Cap palastik teleskop cap spout, palastik gagang Kapasitas 5L Ukuran 168 * 105 * 300mm (H) Kandel 0.25mm Beurat 453g Bahan kadaharan bahan tinplate Bentuk bujur Percetakan CMYK, percetakan warna anu disesuaikan MOQ 5000pcs Istilah pamayaran T / T 30% sateuacana. Sareng kasaimbangan sateuacan dikintunkeun Loading waktos Port Shenzhen atanapi waktos Guangzhou Pangiriman ...
  • 1gallon-2gallon-3.5 gallon Popcorn Tin Boxes_Pails

    1gallon-2gallon-3.5 galon Popcorn Tin Boxes_Pails

    Tong Popcorn Kosong sareng Kalong Snack pikeun Grosir Tapered kanggo Sarang sareng Pangiriman Byland Tiasa ngasilkeun Popcorn Tins kualitas pangsaéna pikeun industri pikeun tuangeun camilan sareng baskét kado. Tins mangrupikeun solusi kado mesen anu pangsaéna! Mangtaun-taun mangtaun-taun aranjeunna janten karesep-sesah hadiah pikeun liburan. Kami gaduh kasadiaan saham dina rupa-rupa desain éndah- Natal sareng sadaya kasempetan, ogé kaléng warna solid. Kalong Popcorn Tining sareng lempeng anu langkung ageung anu saé pikeun chip kentang, p ...
  • 3-piece metal tinplate can for packaging Drink & Beverage

    3-sapotong logam tinplate tiasa kanggo bungkus Inuman & Minuman

    3-sapotong Logam tinplate tiasa_ Minuman Tiasa Ketik Leungit-dina tiasa Kandel kanggo awak tiasa 0.18 / 0.19 / 0.21 / 0.23 / 0.24 / 0.25mm kelas munggaran Diaméter Tinplate Φ 52 / Φ 65 / Φ 70 / Φ 80 mm Volume 180ml -1000ml Tinplate Can Pamakéan pikeun kopi, inuman, kadaharan, jajan, permén jsb Nyetak 4 warna (CMYK) nyetak di luar, WARNA PANTONE sareng lacquered batin ditampi. Kapasitas produksi: 200000 pcs per dinten kanggo aerosol tiasa; 30000 lambar per dinten kanggo nyetak MOQ: depen ...
  • 4Liters(1gallon) tin can for packaging engine oil_lubricants

    4Liters (1gallon) kaléng kaléng pikeun bungkus minyak mesin mesin

    Pedaran 4Liters (1gallon) kaleng pikeun bungkus mesin minyak_ minyak pelumas Kode Produk BC-F-180 Diménsi 1L Babak Tin: Dia85x205mm (H) 1L F-style Tin: 115x60x180mm (H) 4L F-style Tin: 180x105x 240mm (H) Pamakéan mesin minyak_ minyak pelumas_ minyak motor Rincian Lainnya tutup segel Ganda, logam kaléng Industri Kaléng Kaléng Kalebet Kontainer Udara-ketat sareng Cairan Baris Kaléng Industrial kami kalebet wadah rod las, kaléng cairan anu langkung énténg, kaleng minyak pelumas, ezo hermetic sareng kaléng saringan .. .
  • 5Liters metal tin can for packaging white ant destoryer

    5Liters logam timah tiasa kanggo bungkus destoryer sireum bodas

    Pedaran 5Liters tin tiasa –métal kontainer pikeun bungkus penghancur sireum bodas Kodeu Produk BC-F-168 Diménsi 168x105x 315mm (H) Pamaké perusak sireum bodas sareng cairan kimia Rincian Lianna Tutup sekrup logam, logam cecekelan Kaléng Industri Kaléng Kalebet Kontainer Cairan sareng Cairan Sayogi dina bentuk buleud, alun-alun, segi opat atanapi custom kaléng ieu tiasa Fitur: • Wadah Cairan • Sealing Hermétis • Tutup Colokeun sareng Cingir • Perforasi • Kelim Samping Dilas atanapi Seamless Constr ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4