Kunaon Bungkus Tin

packing

Bungkusan Anu Ngajual Produk

Pelanggan kami milih bungkus timah ku sababaraha alesan. Ieu mangrupikeun hal anu paling sering urang ngadangu:

1. Paket kado tanpa dibungkus sekundér diperyogikeun.

2. Merek, koléktip, nilai anu langkung luhur ditanggap.

3. bungkus pelindung.

4. stabilitas rak.

5. 100% didaur sareng didamel tina waja didaur.

6. Panon-panon dina lapangan pesaing anu rame.

7. Didamel di Cina.